UB40 Forums

UB40 Forums (http://ub40.global/forum/index.php)
-   Login Help (http://ub40.global/forum/forumdisplay.php?f=74)
-   -   Luci!!!! HELP!!!!!!! (http://ub40.global/forum/showthread.php?t=595814)

San Diego 24th December 2009 04:26 PM

Luci!!!! HELP!!!!!!!
 
I can't post..... ((gasps for air)) seriously, I can't post!!!! ((grabs brown paper bag))

steven creamer 24th December 2009 05:19 PM

Plug in your computer, that might help

S2F

~Shaz~ (aka DubGal) 24th December 2009 07:03 PM

uh oh :ooh:

Luci Lockit 29th December 2009 10:17 PM

Nah, I just 'muted' you lmfao....
Well, it IS Christmas...
:D

San Diego 29th December 2009 10:38 PM

:grrr: Biatch!!!!

Seriously, I can't post in the "quick reply" mode, it tells me that I'm not authorized to post, then I have to use the grey "reply" button, but it logs me out and then I have to log back in again before it will let me post.

Luci Lockit 29th December 2009 10:56 PM

Blimey! That's a new one on me..
I need to get Ash on the case me thinks- for you and Lozza..
He may ask if you have installed the latest adobe flash... erm.. have you? :D

San Diego 29th December 2009 11:02 PM

:eek: I dunno!! I'm not geek savvy, I'll have to ask Juan.

Luci Lockit 29th December 2009 11:14 PM

Juan Who? (testing testing) Juan who..

Sorry- its the medication

San Diego 29th December 2009 11:37 PM

My live in Tech support person :laff: :laff: ((psstt... Juan is spanish for John)) :roll:

San Diego 30th December 2009 03:54 PM

grrr....Now it's even doing it when I try to Pm people... :grrr:


All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 (Unregistered)